Natursnokar

Hej alla medlemmar!

Till våren planerar vi att starta upp Natursnokarna i Hallsberg. Det är Naturskyddsföreningens barn- och familjeverksamhet, där barn och vuxna tillsammans upptäcker naturen. Att vara med i Natursnokarna är ett socialt och roligt sätt att se till att verkligen komma ut i naturen.

Alla barn mellan 3-10 år som har med sig en vuxen som är medlem i Naturskyddsföreningen är välkomna. Det kan till exempel vara pappa, mormor, farbror, gudmor eller en vuxen kompis.

För att kunna utbilda ledare och starta upp en grupp vill vi först undersöka intresset. Hör därför av dig till oss om du eller någon du känner vill hänga på! Verksamheten planerar att starta i maj, och det kommer till en början vara en träff i månaden under sommarhalvåret.

Vi har en medlem, Eva Berg, som kommer utbilda sig till Natursnoksledare i april, och ansvara för aktiviteterna. Om någon mer också vill bli ledare är det givetvis välkommet, men inget krav. Hör av dig om det är intressant.

Svara med e-post till Eva om du är intresserad att delta

Kommentera

One thought on “Natursnokar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.