Välkommen till vår nya hemsida

Som du kanske sett har Naturskyddsföreningen (riks) sedan en tid haft en ny design på sin hemsida. Kretsarnas hemsidor ska nu också bli stöpta i ungefär samma form som riks.

Allt eftersom kretsarna blir färdiga med sina nya sidor försvinner de gamla och de nya blir länkade från riks m.fl.

Som du ser är vår nya sida så pass klar att vi ersätter den gamla med denna nya som vi hoppas kunna utveckla ännu mera med tiden.

Det är inte alltid så lätt att använda färdiga mallar (Naturskyddsföreningen använder en mall till WordPress). Därför finner du bilder från verksamheten på Arnes egen hemsida och de gamla Anemonerna på Stures. Följ länkar i menyn Verksamheten.

Vi ska försöka hålla hemsidan så aktuell som möjligt, så titta gärna in ibland och se om det finns något nytt.

Lägg också märke till att det nu är möjligt att skriva kommentarer till artiklar och inlägg. Kommentarerna kommer dock inte in förrän de godkänts av en redaktör.

Hemsidesansvarig är Sture Hermansson.

Medredaktör är Arne Holmer,  Ingela Wallin och Ingrid Ohlsson.